tirsdag 12. oktober 2010

Ikke bare ferie


Det har begynt å gå opp for meg at dette ikke bare er et par ukers ferie. Jeg liker å reise, men det er noe med greia: "Jeg skal snart hjem til gode Norge, med varm dusj og leverpostei på skiva". 
Nå er det litt mer enn to uker til jeg skal tilbake. Egentlig er det godt, fordi det er jaggu stas å være her. 

I går var Synnøve, Ole-Jørgen og jeg på joggetur rundt i området. Vi trodde vi hadde sett størstedelen av Sabnam, men fant etter ca 5 min jogging i en ny retning ut at det var mye nytt å skue. Rismarker så langt øyet rakk. Det skal godt gjøres å forklare opplevelsen med ord, så vi har bestemt å ta en ny tur i dag, denne gangen med kamera. 

Jeg tror disse 6 månedene kommer til å by på mange nye og uante opplevelser, som kommer til å bli drøyt spennende! Jeg er heldig som får sitte her på Madagaskar.

Det er noen som har bedt om adressen til ungdomshjemmet hvor vi skal bo, og her kommer den:

IFT/FKTLM
Lot C 05 E Ambodivondava
Ambohinaorina, Sabotsy Namehana
Antananarivo Avaradrano
BP. 1741 Tana 101

MADAGASCAR


Jeg knipset noen bilder på vei til internettcafeen:


Nabohuset til ungdomshjemmet. Menneskene er alltid blide og hyggelige, og det det er masse unger som henger rundt. Huset deres er knøttlite, men likevel smiler de alltid blidt når vi går forbi. Det blir fint å kunne nok gassisk til å sette seg ned og snakke med dem.

Disse jentene gikk foran oss på veien til vår lokale nettcafe: Cyber Hary. De synes det er stor stas med "vaza" (hvitinger), og vi synes det var stor stas at de hadde sekk med bilde av Istid 3 og Hanna Montanah. Vi er nok ikke så ulike som man skulle tro.

1 kommentar:

  1. Yes yes yes! Digg. Jeg gleder meg til å se bildene fra rismakra. Du er flink til detta! :D

    SvarSlett