søndag 10. oktober 2010

Velkommen hjem

Utsiken fra balkongen på ungdomshjemmet. Den største anda hr vi døpt Gustav. Vi har også fått en utsulta huskatt, en del kakkelakker (historie kommer!) og noen rotter vi enda ikke har hatt gleden av å møte.

Søppeldynge eller fotballbane, du bestemmer.
Team Madagaskar etter 4,5 timer i kirka.
Den gassisk lutherske kirka. Kirka rommer ca 500 mann og er den eneste lutherste kirka i Sab-nam. Etterhvert skal Synnøve og jeg bli med i kirkas kor.

Ole-Jørgen, Alexander, Synnøve og kontaktpersonen vår, Helisoa, i solnedgangen i Sab-Nam.

Ungdomshjemmet. Mitt og Synnøves midlertidige rom er i andre etage, vinduet lengst til høyre.

Ungdomshjemmet ligger ca 10 min utenfor sentrum i Sab-Nam. Langs veien bor det folk, det er små burikker, barn leker og en og annen ku gresser. Dette er et sted jeg kommer til å like!

5 kommentarer:

 1. Hei Marie!! Flott å se at du er kommet vel frem og se herlige bilder av deg og de/det som er rundt deg!! Gleder meg med deg og venter spent på mer blog, som gjør at veien mellom Madagaskar blir kort og veldig levende!! Stor klem fra Mamma

  SvarSlett
 2. .. mellom Madagaskar og Fjellhamar....

  SvarSlett
 3. Kjekt å høre fra deg Marie og se litt av det du opplever! Du var savnet på Lørdag!!! Håper alt går bra og at det ikke er for mange inntrykk på en gang;) Du var forresten veldig fin i skjørt;);) Gleder meg til å høre mer!!! masse lykke til

  SvarSlett
 4. Hei Fint å høre fra deg og at dere er kommet vel fram Gleder oss til flere opplevelseshistorier.Stor klem fra b + b

  SvarSlett
 5. yeah madagascar! miss it! enjoy your stay guys!!!!

  SvarSlett