lørdag 6. november 2010

4 - 2 = 2!

Helt siden vi ankom Madagaskar har vi vært fire. I skrivende stund er det bare noen få timer igjen før Synnøve og jeg setter oss på bussen for å reise hjem til Sabnam for å starte på det vi egentlig kom hit for å gjøre; undervisning! 

Forran oss venter det mange nye opplevelser og erfaringer, men nå er det tid for å mimre litt over de siste fire ukene. For alles beste er det like greit at ikke alle historiene kommer ut, men er er et lite utvalg av ting vi har gjort og opplevd: 
Seiltur, biltur, busstur, svømmetur, gåtur, joggetur. pousspousstur, taxitur - you name it! Vi har gjort det meste, og vi har gjort det sammen.


Vi har delt mye, alt fra sjokolade til grundige beskrivelser av dobesøk.

Vi har overlevd å spise kjøtt fra det lokale markedet, og har blitt overrasket av regnet èn gang mellom all sola.
Vi har hatt det utrolig morsomt. Dramatisering av Adam og Eva i Edens hage gav mange tårer. Lattertårer!

Vi har opplevd, lært og erfart...
..og tatt mang et bilde i solnedgang

Vi har levd livet...

...Og hatt så mange hyggelige kvelder på promenaden med grillmat og sambosa, at det nesten ble for mye av det gode. Heia Kanto! 

Vi har brukt mang en time kirka.
Og vi har hørt kommentaren: "Jeg er sulten!" relativt mange ganger.Vi har møtt en ny kultur sammen, og det har vært herrlich!


Hvis du skal reise til en ny kultur, og kan velge å ta med deg tre stykker, så er dissa her å anbefale! Ja, dette ble et småkleint og litt tåredryppende blogginnlegg. Men det er viktig innimellom det og. 

Vi har hatt det utrolig morsomt sammen, og jeg ville ikke vært det foruten. 
Gutta: jeg kommer til å savne dere! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar