søndag 21. november 2010

Stikkordsblogg

Det skjer utrolig mange ting om dagen, og jeg har ikke rukket å skrive blogg. Derfor blir dette en ny variant: stikkordsblogg!
Jeg lover å poste bilder og mer detaljerik informasjon seinere!

- Jørgen er på Madagaskar! Han kom på fredag, og blir i 2 uker. Det er veldig stas!

- Regntida har begynt. Sammen med Jørgen kom regntida, og de siste 3 dagene har det vært dritvarmt på dagen, for så å tordne, lyne og øsregne på kvelden. Hvis det fortsetter sånn kan vi snart svømme til jobb. Jaggu er det godt å ha et hus å bo i, og jeg misunner ikke familiene som bor i 2 kvadrats stråhytte på rismarka når det blåser som verst.

- Vi har kjøpt oss fugler! Anders Amadeus Antonanana og Rufus Jørgen (Ja, han er oppkalt etter Rufus Humpfery i Gossip Girl)er to grønne fugler med gassisk opphav som nå kvitrer vakkert på kjøkkenet vårt. Det var en prosess å overtale Synnøve, men det var veldig verdt overtalelsen. Bilder kommer!

- I dag har vi vært på internasjonal gudstjeneste i Tana. For første gang på halvannen måned har vi hørt preken på et forstårlig språk, sunget kjente lovsanger akkompagnert av trommer og gitar, og for første gang kunne klappe i kirka. I tilegg varte gudstjenesten i 1 time og 15 min. Det var UTROLIG digg, og det blir nok til at vi kommer til å dra dit noen søndager. Plutselig kunne søndagsgudstjeneste bli litt sånn som hjemme. Herlig! 

- Avstemninga over ny grunnlov er over, men utfallet av stemminga er ikke klart ennå. Jeg tror det gikk for seg uten noen store problemer, selv om det på kveldstid visstnok er litt opptøyer i Tana. Det ser vi ingenting til, siden vi etter mørkets frambrudd sitter trygt hjemme i Sabnam. 

- På torsdag ettermiddag reiser Jørgen og jeg til Andasibe, en nasjonalpark et par timer fra Tana. Jeg krysser fingrene for å se en lemur eller to. I tillegg har visstnok hotellet både kaldt og varmt vann i dusjen, og jeg ser ikke bort i fra at en daglig, varm dusj blir helgas høydepunkt.

- Vi har fått kjøpt inn grovt mel, og ser fram mot en uke med grove rundstykker med norsk leverpostei, brunost og salami. LYKKE!

- Sammen med Jørgen kom det også en del julegaver, julepynt og pakkekalender fra verdens herligste mamma! Tusen, tusen takk. Det var helt sjef, og jeg begynner å glede meg skikkelig til jul. Hvem trenger pepperkaker, snø og minusgrader når man har pakkekalender, juleskum og (kanskje etterhvert) hjemmelaget risgrøt?

1 kommentar: