torsdag 10. februar 2011

Kjendis for en dag

På søndag var Synnøve og jeg invitert i en slags konfirmasjon i den protestantiske kirka i Sab-Nam. Vi troppet opp i kirka kvart på 9, og den var allerede smekkfull, men vi ble kjapt geleidet forrest, og fikk sitte på benken bak alle prestene. Sånn går det når man er vazaha! 
Hedersplass helt forrerst i kirka
Team Mada, med like kjoler for annledningen
Gudstjenesten varte i 4 lange timer. Deretter ventet vi halvannen time utenfor kirka, før det var fotoshoot etter endt gudstjeneste, der Synnøve og jeg måtte posere med diverse både kjente og ukjente mennesker.

Etterpå gikk vi samlet ca 30 stk i en halvtimes før vi kom fram til et lite hus, der alle 30 ble presset sammen på 6-7 kvm. 

Vår venninne Jinah. Hun og moren kjente Christian, som var dagens jubilant, og inviterte Synnøve og meg til å være med på festlighetene.

Etter middag og korte taler var det igjen tid for en langtekkelig fotoshoot. Igjen var det også veldig populært å ta bilder sammen med de hviteOne, big happy family!


En ny verdensborger, født forrige uke.
Jeg har aldri opplevd å ha noen særlig kjendis-status, men det fikk jeg virkelig prøvd meg på i dag. Utrolig hvordan det er populært å ta bilder sammen med et par vazaha-jenter. Til tross for mye venting og sterk sol, var det en morsom opplevelse. Likevel har jeg ikke endret mening: jeg vil aldri bli kjendis på fulltid!
Etter en lang dag, mye venting og mye morro bar det hjemover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar